setyylialkoholi

setyylialkoholi

1. Kiinteät valkoinen vahamaisen tuote on tyypillinen rasva-like odour.2. Käytetään laajasti konsistenssi-antavat tekijä kosmetiikkaa ja henkilökohtaisen hygienian hoitoon tarkoitetut voiteet ja lotions.3. Käytetään myös on voiteluaine, joka on kemiallinen välituote, kumiteollisuuden ja alkyyli-bromi-yhdisteet, liekki-retardants.4. Tämä tuote on 100% kasviperäisiä ja kosher certified.5. Pakkaus-20kg PP laukun, 11.2mt net kuormalavalle tai 14mt net löysät pehmustehöyhenet.
Cetyl Alcohol
Google
 

Contact Us:

Company Name:

SURIACHEM SDN BHD

Contact Person: Mr. Teck Long Chen 
Mobile Phone: 60123135286
Telephone: 60-3-33239971
Fax: 60-3-33234471
Street Address: 41a (Back) Jalan Goh Hock Huat , Klang , Selangor
Country/Region: Malaysia
Zip: 41400
Website: http://www.suriachem.com;http://gse110171999.en.yesbtob.com